PHARMALYS
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Technologies
Technologie de traitement par voie humide:
Traitement poudre

Tous les ingrédients sont d'abord mélangés sous une forme liquide pour obtenir une émulsion uniforme, qui est ensuite déshydratée par séchage par atomisation pour produire une préparation pour nourrissons en poudre.

Ce processus offre la meilleure uniformité de distribution des ingrédients, les meilleures qualités nutritives et organoleptiques.
Matières premières

Nous utilisons uniquement du lait suisse sélectionné pour la fabrication de tous nos produits
Émulsion uniforme

Tous les ingrédients sont d'abord mélangés sous forme liquide pour obtenir une émulsion uniforme
Déshydratation en émulsion
L'émulsion résultante est ensuite séchée par atomisation déshydratée pour produire une préparation pour nourrissons en poudre.
La qualité des produits

Ce processus offre la meilleure uniformité de distribution des ingrédients, les meilleures qualités nutritives et organoleptiques
We dedicated the world wide unique SCS (Single Can Security) technology
Our production lines assure a perfect system to produce evacuated and gasified cans with high security standards for the best protection of our high-quality products. We dedicated the world wide unique SCS (Single Can Security) technology:

The process of each single can be controled in a closed chamber for evacuating, gasifying and seaming with stationary single heads and the cans are gasified with a controlled slight under pressure to check the cans after closing at any time for tightness.

Even several months after production, you can check if the cans have been gased correctly. A too high left-over residual oxygen in gassed cans interacts with fatty acids and vitamins leading to oxidation reflected by a change in the curve of the tin.
1
Individually
cheked
Each tin is individually cheked and treated in a hermetically sealed system
2
Processing
each can
The process of each single can is controlled in a closed chamber for evacuating, gassifying and seaming with stationary single heads
3
Tightness
control
The cans are gassified witha controlled slight underpressure to check the cans after closing at any time for tightness.
4
Minimum amount of residual oxygen
Even a few months after production, you can check if the cans are packed properly.